Betalmetod


För att göra en betalning på es-skorsten.se kan du välja mellan följande betalningsalternativ:

Överbokning       

Om du väljer förskottsbetalningsmetod kan du göra din betalning med oss ​​via banköverföring. Efter beställning ska rätt belopp (ange ordernummer) skickas till oss med hjälp av ett överföringsformulär eller via nätbank. När betalningen har tagits emot kommer din beställning att skickas; detta kan ta cirka 3-5 arbetsdagar.

Kreditkort

Om du föredrar en kreditkortsbetalning är det viktigt att du har kortnummer, utgångsdatum och säkerhetsnummer till hands. Dessutom efterfrågar vissa kreditkortsföretag särskilda säkerhetslösenord, det är viktigt att ditt eget kreditkort används. När betalningen har godkänts av vår bank kommer dina varor att skickas direkt.

PayPal                

När du har valt PayPal som betalningsmetod kommer du att omdirigeras till ditt Paypal-konto för att bekräfta betalningen. Tack vare denna betalningsmetod kan vi direkt se om din betalning har genomförts, varefter leveransen av din beställning kan påbörjas.

Klarna                  

I vår webbutik kan du betala inte bara enkelt med faktura, utan även säkert med Klarna. Ingen ytterligare registrering krävs för detta. Du får ett separat mejl med all betalningsinformation och betalar helt enkelt ditt fakturabelopp till Klarna. Fördelen med denna betalningsmetod för dig är att du bara behöver betala för varorna när du får dem. Med Klarna fakturaköp behöver du inte heller ange några känsliga uppgifter. Om betalning med Klarna inte är möjlig, kontrollera din faktureringsadress och telefonnummer eller kontakta Klarna kundtjänst.