Ett företag i Rainbow-gruppen

FAMILJEFÖRETAG

30 ÅR I SIKTE

PÅLITLIG PARTNER

FRAMTIDSPERSPEKTIV

Twist-Lock

Twist-Lock

Twist-Lock Original : Ofte kopierad, men aldrig överträffad.

Vårt dubbelväggiga kaminrörssystem av rostfritt stål är av högsta kvalitet. Utrustad med vårt patenterade Twist-Lock-system sparar du tid under installationen och garanteras en korrekt och stabil installation. mer.

Enkel installation

Enkel installation

Ökad stabilitet

Ökad stabilitet

TÜV-certifierad

TÜV-certifierad

Förseglad keramisk isolering

Förseglad keramisk isolering

Hög kvalitet (1.4404 & 1.4301)

Hög kvalitet (1.4404 & 1.4301)

Produktkategori

Produktkategori

Din kompletta kakelugnsrör

Även för trädgårdshuset

Våra dubbelväggiga rostfria stålrör är CE-klassade.certifierade och TÜV-testade.
Tillverkad av 316L (V4A) och 304 (V2A) rostfritt stål.
Kaminrören är mycket värmebeständiga och tål upp tillen konstant värme på 600° Celsiusanvänds.
Alla våra rökrör i rostfritt ståloch deras enskilda komponenter är dubbelväggiga ochhar en isoleringstjocklek på 25 mm.
De är också utrustade med vår patenteradeTwist-Lock-system.
Vi erbjuder en 10-årig garanti (25 år som tillval)om våra produkter och ger dig gärna råd om planeringen av din skorsten.

Om oss

Om oss

store logo

Beläget i Bremen, en av de industriella polerna
stora aktörer i Tyskland, vår position vi låter
dig interagera effektivt och strategiskt mellan
våra olika punkter relä i Europa ...

Installationsfoto från våra kunder

Installationsfoto från våra kunder

LES AVIS DE NOS CLIENTS

Bernard T.

"Bra gjort !"

Mycket bra produkt, lätt att montera, perfekt förpackning för transport.
Snabb leveranstid och lyhörd säljservice.
Jag rekommenderar produkterna från detta företag.

Om installationen

Om installationen

Vi från EC Chimney erbjuder våra kunder utvalda dubbelväggiga rostfria skorstenar, som även finns som kompletta byggsatser. Som mångårig tillverkare vet vi hur viktigt höga kvalitetsprodukter för rostfria skorstenar är. Brandskyddsbestämmelser och byggregler måste följas, eftersom de kan rädda liv i nödfall. Våra tvärsnittberäkningar ska vara ett stöd för dig och hjälpa dig att följa bestämmelserna.
Titta gärna igenom vårt omfattande sortiment. Det spelar ingen roll om du vill sanera skorstenen eller bygga en ny. Vårt sortiment har allt från skorstenbyggsaker, vinklar och tillbehör. Hos oss får du allt som är relevant från en enda källa.

Skorstenssatsen i rostfritt stål innehåller alla viktiga delar, vilka även är viktiga för sotarens inspektion. Förankringsplatta, väggstöd, rostfri stålskorsten, klämband och elstadanslutningar finns tillgängliga för snabb beställning. Beroende på diametern (skorsten) är valet av rätt tillbehör anpassat. Om det är nödvändigt kan du även förlänga den befintliga skorstenen och hitta nödvändiga kompletterande material hos oss. Så kan du både spara kostnader och även avlasta miljön.

Till ett rimligt pris har vi på vårt lager användbara tillbehör. Till sortimentet skorstenar hör också vägg- och takutföranden. Rör av rostfritt stål leds genom vägg eller tak enligt brandbestämmelserna. I vår webbutik finns alla viktiga delar för din nya rostfria stålskorsten: klämband, förankringsplatta, fundamentplatta och väggstöd till bästa priser och snabb leverans.

Beroende på projekt och individuella önskemål har vi den perfekta rostfria skorstenen för dig. Du kan beställa färdiga byggsats i vår butik genom ett enkelt klick. Många husägare gillar att själva ta i och beställer här de nödvändiga tillbehören i vår webbutik. Våra färdiga byggsatser är så populära p.g.a. deras enkla installation. Tack vare sin effektiva teknik och genomtänkta konstruktion är de färdiga rostfria skorstenarna så praktiska! Beroende på dina önskningar och behov kan du dra nytta av enkelheten vid monteringen.

Oavsett vilken modell du väljer ger rostfria skorstenar en enorm mängd fördelar. Våra dubbelväggiga kännetecknas av mineralull-isolering och sparar värdefull energi. Materialet har en utmärkt värmeledning och lång hållbarhet. Du sparar alltså pengar! Om du bygger en ny öppen kamin kommer du att uppskatta den behagliga värmen i huset. Värmen sprider sig snabbt över boytan och värmer även den övre våningsplanen.

I vår webbutik kan du dygnet runt titta igenom vårt sortiment. Vi försöker med all möda att erbjuda dig en snabb renovering eller nyinstallation. Vi har den passande lösningen till alla önskningar och behov. Hitta här dina passande byggsatser, en färdig skorsten eller mer information om montering.