ES Chimney Twist-Lock System

Twist-Lock Original : Ofte kopierad, men aldrig överträffad.

Vi är inte bara de enda som säljer ES Chimney-spisrör med dubbla väggar med Twist-Loch-systemet i Frankrike, utan vi är också tillverkare och ägare av varumärket. Detta har fördelen att vi styr produktion och leverans själva. Läs här om fördelarna med vårt system. .

ES Chimney Twist-Lock System

Funktioner

funktioner

Funktioner– Twist-Lock-systemet, som namnet antyder, består av att skruva ihop två delar av kaminröret till varandra. Detta garanterar enkel och snabb montering, men också mindre längdförlust när elementen trycks mot varandra. Detta system tillåter vem som helst att montera skorstenen och sparar upp till 60 % av monteringstiden.

ökad stabilitet

Ökad stabilitet– Twist-Lock-systemet ser till att elementen sitter tätt ihop. Genom att fästa slangklämman vid varje anslutning kan kaminrören inte längre vridas eller flyttas isär. Detta är särskilt viktigt vid uppvärmning och kylning av rökkanalen, eftersom stålet expanderar och drar ihop sig, vilket kan göra att elementen lossnar. Se ett exempel på en Twist-Lock-enhet nedan.

TÜV-certifierad

TÜV-certifierad – Våra spisrör är TÜV-certifierade och CE-certifierade. Vi följer därmed europeiska krav och du kan vara säker på att vi levererar och producerar kvalitetsprodukter. Våra slangar är testade enligt DIN EN 1856-1.

Vattentät keramisk fiberisolering

Vattentät keramisk fiberisolering – Våra dubbla kaminrör har keramisk isolering mellan väggarna. Isolerande keramiska fibrer används ofta vid tillämpning av höga temperaturer, så de är idealiska för eldstäder. Tack vare vårt Twist-Lock-system är isoleringen helt inkapslad och du kommer inte i kontakt med fibrerna. Tjockleken på vår isolering är alltid 25 mm.

Hög kvalitet (1.4404 & 14301)

Hög kvalitet (1.4404 & 14301) – Materialet och typen av rostfritt stål är viktigt för livslängden på ditt dubbelväggiga spisrör. Rostfritt stål av hög kvalitet (RVS) rostar mycket mindre snabbt än vanligt stål, men stålet blir inte helt rostfritt. Eftersom innerröret kommer att utsättas för extrema förhållanden är det tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål: innerrör i 316L rostfritt stål (1.4404) och ytterrör i 304 rostfritt stål (1.4301).

Justerbar väggkrage

Justerbar väggkrage

Den justerbara väggkragen håller spisröret centrerat mot vind och regn. Våra väggfästen ger extra styrka, eftersom de är gjorda i ett stycke.

Vi erbjuder väggfästet i alla våra innerdiametrar och i väggavstånd från 50 mm till 600 mm.

premium väggfäste

Väggfästet används för att fästa spisröret i väggen och för att transportera spisröret. Detta är den lägsta punkten på spisröret.

Vårt väggfäste finns i olika längder (450 mm, 650 mm, 750 mm, 935 mm och 1120 mm) och det går att förkorta dem.

Support mural premium
Enkel till dubbel väggbeslag eller adapter

Enkel till dubbel väggbeslag eller adapter

För att konvertera från ditt enkelväggiga spisrör till vårt dubbelväggiga Twist-Lock-system erbjuder vi en adapter eller reducering.

Adaptern bibehåller samma diameter från enkelvägg till dubbelvägg och vi erbjuder reduceraren i olika enkelväggsdiametrar som konverteras till en av standardinnerdiametrarna i vårt Twist-Lock-system.

Justerbar väggkrage premium väggfäste Enkel till dubbel väggbeslag eller adapter

Emballage et délai de livraison

Våra spisrör paketeras och skickas från vårt lager i Delmenhorst, Tyskland. Vi

har en leveranstid på 2-5 dagar. Vi erbjuder fri frakt på alla våra beställningar
innehållande dubbelväggiga spisrörssatser.

Om du har några frågor finns vi tillgängliga för att hjälpa dig när som helst. Du kan nå oss

via e-post: info@es-skorsten.se och per telefon: +31 850090571.