whatsapp

WhatsApp

phone

+31 850090571

Öffnungszeiten

Öppettider:

Måndag till fredag

från 08:00 till 16:30

Täckplåt för rostfri stålskorsten i aluminium Ø 80-100-130-150-180-200mm

Delivery Time
3 - 5 dagar

Leveranstid:
1-3 dagar

 

Takkanal i rostfritt stål skorsten i aluminium

I lager
SKU
Dachdurchführung mit Alu_confi
Så lågt som 797,00 kr
Incl. 25% VAT

Om dubbelväggiga rostfria skorstenar dras genom ett tak, måste en takkanal monteras enligt taklutningen. Denna takgenomföring, som består av en rostfri plåt med påsvetsad kon, kan användas med olika taklutningar (observera rätt vinkel) och täcker därmed kanalen genom vilken skorstenen dras över ett stort område. Dessutom krävs alltid en så kallad regnkrage som kompletterar systemet och skyddar inträngningen mot inträngning av regnvatten.

Elementet finns i olika diametrar (80 mm till 200 mm). Yttermåtten inklusive kanten är 60x60 cm för diametrar på 80 mm till 180 mm. För innerdiametern 200 mm är bården 65x65 cm.

Tänk på att när du köper en takgenomföring så behöver du också alltid en Regnkrage som du bör beställa separat.

Regnkragen skyddar utrymmet mellan skorstenen och takkanalen och förhindrar att regn eller snö kommer in i utrymmet. Du bör lägga till detta separat i din beställning.

Observera att i vår onlinebutik använder vi alltid innerdiametern på våra dubbelväggiga skorstenar. På grund av isoleringstjockleken på 25 mm finns det en annan ytterdiameter på skorstenselementen. För väggrosetter, regnkragar och andra produkter som placeras eller sätts runt din skorsten bör du alltid välja samma innerdiameter som din skorsten vid beställning – oavsett vilket tillbehör det är. Vi förser dig då med rätt storlek (om skorstenen är dubbelväggig och kommer från Schornstein Bremen eller Schornstein ES).

Om du tidigare har köpt din skorsten från en annan återförsäljare kan vi inte garantera att våra tillbehör passar. Om du har några frågor hjälper vi dig även gärna per telefon.

Var uppmärksam på materialnumren, t.ex. 1.4404 eller 1.4301!

Om materialnumret inte anges kan det vara den billigare, ferritiska (eller magnetiska) varianten.

Mer information
Leveranstid 3 - 5 dagar
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Twist-Lock är ett system utfomat av oss som gör monteringen lättare och säkrare. Fungerar på samma sätt som skruvlocket på en marmeladburk.

1.Placera delarna ovanpå varandra.

2.Vrid ihop delarna

3.Fäst klämbandet

4.Njut av värmen från din kamin


Ja, 90% av våra kunder monterar skorstenen själv.


Ja, våra skorstenar är certifierade. Om du ger oss din emailadress så skickar vi enkelt över certifikatet till dig.Våra skorstenar är byggda med Keramikfiber som isolering. Vilket innebär att vi kan använda oss av mindre material men få samma resultat som vid använding av annan isolering.


Ja, du kan skicka tillbaka delar som du inte behöver. Men det måste ske inom 14 dagar, räknat ifrån den dagen du får varorna.


Att byta ut delar är inte möjligt. Men du kan skicka tillbaka delar du inte behöver, få pengarna tillbaka och samtidigt beställa den korrekta delen.


Ja, att beställa till enstaka delar är ingen problem.

Hittade du inte svaret på din fråga?
kontakta oss på info@es-skorsten.se

Monteringsanvisningar PDF_Download
Prestandadeklaration (DoP) PDF_Download
Ladda ner garantiförklaring PDF_Download